вторник, 27 януари 2009 г.

Реших.
Че ще променя... до някаква степен начина, по който живея. Не изцяло. Към по-добро надявам се.
Искам и съм си поставила за цел да стана по-...спонтанна. По-малко мързелива. По-добре организирана. Да обръщам повече внимание на това, което чета, на музиката, която слушам, филмите, които гледам. Да мисля повече за снимките, които правя и да ги правя с ясна идея и мисъл. Или не чак толкова. Да записвам нещата в дневник. Или в блога, няма значение. Да пиша, когато ми хрумне нещо. Да ставам още по-рано. И още xD
Имам да снимам още една лента - този път си я сложих сама, без помощ от майка ми^^. И искам резултатът да е по-добър от предния път(Уи-хи-хи). Сега като погледна обектива на цифровия и хубавия старичък хелиос, цифровият фотоапарат изглежда мизерен. xD Което е лошо, като се замисля колко време работих за него. Но нищо.
НАТФИЗ с фотография все още ме влече безмилостно много, но не знам как ще се справя. Не мога да проявявам снимки, имам само някаква бегла представа, нямам и химикали, не знам и какво да чета за изпитите. История на фотографията и киното по принцип е интересно, но нямам идея от къде да се готвя. А ако майка ми разбере за мераците ми, ще изпадне в истерия. Така че няма да и споменавам за сега. Ще си решавам темите по математика за Софийския, и това е добър вариант. Четох нещо за фотография в свободния факултет на ТУ, но никъде не намерих по-подробна информация, уви. Нищо не ми пречи да потърся още.
Обещах на Лили, че ще я снимам. Пожелавам си успех. xD (Хората искат да ги снимам, това е странно.) А за нея нямам никаква идея.
Пиша адски несвързано и спирам. xD
56330026
56330018

1
И забравих да спомена, че майка ми ми подари Киев-а си^^. Тооолкова хубаво!^^

2 коментара:

wanderlust каза...

Ехаа! и мойте цели са подобни, ама ще видим какво ще стане. xD
Иначе фотография има и в НБУ, ама там цените саа... невероятни. Ии, да, потърси си из книжарниците някаква история на фотографията, би трябвало да има. :)
Или пък попитай някои твои възрастни познати - убедена съм, че ще се учудиш колко много хора всъщност са снимали със стари Зенити, Киеви, Олимпици (или Олимпия се казваха?) и прочие. :)

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от автора.